Richard Gatarski

Richard Gatarski är en idésprutande föredragshållare, debattör, författare, pappa, scoutledare, bloggare, podcastare, ekonomie doktor, forskare och konsult inom skolrelaterad marknadsföring, digital teknologi och företagande. Under 90-talet nominerades han till Guldmusen för sitt tidiga missionerande om Internet och andra IT-möjligheter.

Richard är också jurymedlem i Web Service Award och 100-wattaren. Mer information om Richards konsultverksamhet finns på BAT:s webbplats. På Stockholms universitets webbplats finns en hel del dokumenterat om hans akademiska gärningar. Richard är också professionell talare och moderator. Se vidare information om honom hos talaragenturen Reality Club för uppdrag som gäller föreläsningar, key-notes och liknande.

Richard är också engagerad i ett antal andra bloggar och podcastar:

Det här inlägget postades i Om, QritiQer. Bokmärk permalänken.