QritiQ 008: Tendensdagen

Stig och Richard qritiserar Tendensdagen 2005. Ett 30 minuters samtal (inklusive påfyllning av spolarvätska) mellan Värnamo och Alvesta. Anledning till vårt IRL-möte var Richards föreläsning (bilder) i går på Stigs kurs Elektronisk Marknadsföring på Växjö universitet.

Efter Tendensdagen funderar vi speciellt kring föreläsningen om Brand Sense (jmfr Richards recension av boken), kostnadseffektiva sätt att göra ögonrörelsemätningar från ONE Eyeflow, sydafrikanen Bruce Copley om att allting hänger ihop och Den där marknaden som blev årets marknadsföringsbok 2005. Dessutom tog vi upp en lyssnarönskning om att vi borde qritisera Douglas Rushkoffs senaste bok Get back in the box.

Ladda ner Win/Mac: höger/ctrl -klick + "Spara/Hämta".
Spela direkt valfritt avsnitt i QritiQs mp3-spelare.
Prenumerera RSS-länk (se FAQ) eller klicka på iTunes 1-klick.

Det här inlägget postades i Podcast. Bokmärk permalänken.