Neil Strauss: The Game…

Av flera intressanta anledningar så kan vi inte motstå att göra en QritiQ på denna företeelse. Och för att det skall bli riktigt bra kommer vi ha en gäst med i avsnittet.

Omslag: The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists
Köp som pappersbok hos Bokus

The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists av Neil Strauss. Kika gärna också i Wikipedia, The Attraction Chronicles, Fast Seduction 101, lyssna på intervjun i Hollywood Podcast, eller varför inte inslaget i SvT Kobra.

Det här inlägget postades i Källor. Bokmärk permalänken.

3 svar på Neil Strauss: The Game…

 1. Anonym skriver:

  ah, har läst boken o den är riktigt intressant. ska finnas ett svenskt forum som pysslar med dett; http://www.sweseduction.com

 2. JJ skriver:

  En annan subkultur, mindre intressant i sammanhanget men på ett tema som påminner om detta, är folk som blandar ihop sina egna feromon-mixar för att få en fördel främst med kvinnor och för somliga även i affärslivet.
  Det finns ett antal olika grundtyper av feromoner, och olika typer sägs ge olika signaler, varpå dessa individer letar efter de mest effektiva blandningarna.
  http://www.pherolibrary.com/forum/

  Jag har förresten inte läst The Game, men ska nog göra det nu. Däremot så har jag läst David Deangelos ”sexual communication” (en s k ”PUA” som med denna bok avser lära ut sina knep). Hans tankar sammanfattas väldigt kort här: http://en.wikipedia.org/wiki/David_DeAngelo#Terms_DeAngelo_uses

 3. Richard Gatarski skriver:

  JJ, spännande med feromonen :-). Läs gärna boken, i vilken DeAngelo har en betydande roll.

Kommentarer är stängda.