QritiQ 015: Tendensdagen 2006

– Lyssna direkt (fler val nedan)

Årets sista QritiQ handlar om Tendensdagen 2006. Sveriges Marknadsförbund sparar ingen information om tidigare tendensdagar på webben. Den som roar sig att googla efter tendensdagen hittar mest information om och från QritiQ – kul va? Efter att ha rotat lite hittar vi åtminstone att årets marknadsföringsbok blev Varumärkesbygget. Stig ledde poolen om effekter av marknadsinformation, där bland andra Gailynn Nicks från Ipsos höll ett intressant föredrag. (I hastigheten glömde vi att Ipsos svenska VD Lena heter Gilchrist i efternamn). Mycket av konversationen denna gång handlar om vad som egentligen är nytt och om att tänka om, jämför videon med Richard från Teracoms framtidsdag för någon månad sedan. (O)passande nog avslutar vi med Inferno – ett precis nysläppt stycke musik från I awake.

  • 00:00 Intro
  • 00:10 Vad vi har haft för oss
  • 08:10 Olas föreläsningsbetyg
  • 09:50 Konversation om wikis
  • 43:00 Inferno

Hör av dig med dina kommentarer och förslag. Enkelt genom att ringa 08-559 21 689, mejla qritiq@gmail.com eller kommentera här på bloggplatsen.

Ladda ner Win/Mac: höger/ctrl -klick + "Spara/Hämta".
Spela in en ljudkommentar genom att spela in direkt.
Prenumerera RSS-länk (se FAQ) eller klicka på iTunes 1-klick.

Det här inlägget postades i Podcast. Bokmärk permalänken.